Esaias

För 20 dagar sedan fick vi se honom i ögonen för första gången, med tacksamma hjärtan kände vi hur han tog tag om våra fingrar. Han vänder upp och ner på våra prioriteringar och ger oss känslor som vi aldrig förr har upplevt. För varje dag lär vi känna varandra bättre, för varje dag lär vi oss att älska honom ännu lite mer.

Han är vår son och hans namn är Esaias.

image

8 tankar om “Esaias

 1. Hej Elin!
  Har aldrig tidigare kommenterat här, men känner att det nu är dags att göra det. GRATTIS till er son! Och vilket fint namn han har fått! :))

  Jag kom in på din blogg för ungefär ett år sedan av en slump. Jag googlade om Addis och hamnade här och kunde inte sluta läsa. Min kärlek kommer därifrån och det har hjälpt mig mycket att förstå hur landet han kommer ifrån ser ut på olika sätt genom att läsa i din blogg och självklart även höra honom berätta. Livet där verkar så spännande och annorlunda.. Planerar att åka dit ett par veckor om ett år ungefär och det ska bli helt fantastiskt!

  Tack för att du delat med dig om ditt (och ert) liv där och hoppas att du fortsätter skriva ibland, även med en bebis och allt vad det innebär. Grattis till er son än en gång! Önskar er all lycka!

 2. Esaias, du är välkommen till oss när du vill! Ta med dina föräldrar då. Vi önskar så klart att vi hade kunnat vara med er på nära nära håll i er första tid som tre. Det är en underbar, konstig, spännande och omtumlande tid.
  Vi längtar efter att få träffa er! Kram från hela familjen N

 3. Pingback: 2013 – du var fin du! | malina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s