Graviditetspanik

Hela Debora-gruppen fick kolla upp sin hälsa varpå en läkare sa till mig att en av dem ombetts göra ett graviditetstest då hon inte haft mens på två månader.

Tillsammans med en av mina medarbetare går jag rastlöst omkring med hög puls, för det inget som gör oss så nervösa som detta. Vi vet att hon varit ute på nätterna även efter att hon börjat på Debora och om hon är gravid måste delar av förändringsprocessen pausa. Hon kan inte längre fokusera enbart på sig själv, hennes kropp och medvetande glider över till ett nytt liv, ett liv som även påminner henne om någon man som köpte hennes kropp. Sen måste hon hoppa av utbildningen och det nya barnet kommer givetvis försvåra möjligheten att jobba med annat än sexförsäljning. För att inte tala om problemen det innebär när en individ som inte förmår ta ansvar för sig själv ska ansvara för en ny människa. Och så vidare.

Lika nervösa som vi var innan beskedet kom, lika lättade var vi när det kommit.

Negativt.

2 tankar om “Graviditetspanik

  1. Ibland är det underbart med negativa svar 🙂 Och min erfarenhet att just i dessa fall är det väldigt sällan det blir just negativt, så tack Gud för att du ordnade detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s