Ge mig lite frisk luft

Om någon av er läsare lagt märke till ett skiftat fokus här på bloggen har ni alldeles rätt, hjärnan har nämligen redan åkt till Sverige trots att kroppen fortfarande är i Addis Abeba. Spännande det där, hur kropp och knopp ibland går skilda vägar, och den här gången är det mest bara härligt då semestern i familjens och vännernas närhet är vansinnigt efterlängtad – dessutom går det avsevärt mycket lättare att lämna Addis när jag vet att jag får komma tillbaka. I augusti förra året var förhållandet det motsatta och jag skrev ett inlägg om hur jag längtade efter Etiopien. Och tänk så enkelt, nu kan jag bara vrida på den lite så handlar den om Sverigelängtan istället!

Jag längtar efter oväntade kaffepauser Jag längtar efter planerade kaffepauser. Med kakor, bullar, mackor, tårta, glass, alltihop!

att prata med vemsomhelst närsomhelst Att inte prata med någon, då det är alldeles folktomt i skogen där jag har tänkt tillbringa typ 90 % av min tid. Alternativt att prata med människor jag redan känner.

att andas avgaser Att andas frisk luft (förlåt men hur knäpp var jag? längta efter avgaser?).

roliga barn Okej. Roliga barn längtar jag nog alltid efter.

regniga kvällar Ljusa kvällar!!!

kollegor Att umgås med kollegan jag tar med mig.

injera Varierad kost.

dålig ljudkvalité som gör att man uppskattar god ljudkvalité Att god ljudkvalité ens existerar, så den går att uppskatta.

Det blir så sjukt bra det här! När kroppen väl kommit ifatt vill säga.

4 tankar om “Ge mig lite frisk luft

  1. Om du tänker tillbringa 90 % av din tid här i SKOGEN, så kommer du att bli uppäten av MYGG. Bara så du vet… De är helt galet hungriga i sommar!

  2. Haha! Du är så underbar! Å, så härligt det var att se dig häromdagen. Här, i mitt hem. Nästa gång (eller kanske gången efter det) är det i DITT hem. Det är tufft. PUSS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s