Hej, hejdå, hej och så vidare

Varje gång man ser dig är du på väg till Afrika, sa någon i veckan. Och jag kan väl inte göra annat än att hålla med – det känns som ett evinnerligt flängande. Men nu – imorgon sätter jag mig på flyget – är den här Sverigevistelsen slut och det är än en gång dags att gå igenom gamla kläder för att se om något kan komma till användning, krama utvalda personer lite extra och försöka tänka ut om det kanske ändå finns något svenskt jag brukar sakna när jag är i Addis. Julen har varit god i dubbel bemärkelse och jag kan definitivt se varför det blev som det blev.

Lite blekare, lite fetare och betydligt mer utvilad åker jag nu tillbaka till vänner och jobb och allt det där som gör Etiopien till Etiopien.

2 tankar om “Hej, hejdå, hej och så vidare

  1. Vännen, hoppas du haft det bra nu när du varit i Sverige. Att du vilat och fått en massa energi som du kommer att behöva nu när du ska tillbaka och använda hela dig som redskap. Jag har bett för dig och jag är säker på att Gud kommer att guida dig i var och hur du kommer att göra det bästa möjliga av alla situationer du utsätts för. Han är med dig alla dagar. Du gör ett kanon arbete Elin, så det är bara att fortsätta. Hör av dig när du behöver något från Sverige. Saknar dig mycket och gå och gör det du är bäst på nu. Inge hopp, sprida kärlek och visa alla att det vist går att förändra bara man vill och enas om att man ska göra en skillnad. Jag har varit med familjen under jul och jobbar på både rapport och en inlämningsuppgift om WSG. Vet inte om jag landat än….saknar mest Addis och er. Hälsa alla och kram på dig. Må Gud välsigna dig och ge dig styrkan att fortsätta göra den skillnad du gör där. Du är i min bön varje dag!!

  2. Testar om du kanske tar dig in här på bloggen. Hur går det för dig? Har du fått tag i de personer du behövde? Jag är övertygad om att du gör ett bra jobb. Jag stöttar och ber för er på håll. Många kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s