Förtydligande

Jag har förstått att det råder viss förvirring om vilket land jag är i just nu. Jag är i Sverige, i Blåsmark närmare bestämt, och visumet jag fick tidigare i veckan utfärdades på Etiopiens ambassad i Stockholm. Den 30 december åker jag tillbaka till Addis Abeba, men innan dess ska jag hinna med en massa vila och familj. Allt klart?

5 tankar om “Förtydligande

  1. Jag är en av dem som inte riktigt visste var du fanns. I tisdags bad vi för dig i Betania i Staffanstorp och nu på tisdag får vi tacka vår Herre för att du åter får komma ner till ditt andra ”hem”! Härligt att få följa din blogg!
    Du såg väl Daniels reportage i Musikhjälpen i fredags med bla Yonas och flickor från Freedom House?

  2. Vad glad jag blir att det löst sig på nåt sätt ändå. Kände ett stygn av dåligt samvete när senaste numret av Budbäraren kom och jag inte ens nämnt visumet i artikeln. Jag var så optimistisk att jag inte ens övervägde risken att du skulle behöva resa hem till Sverige innan du själv bestämt det. Hoppas Ingrid och Staffan kan besöka dig lite senare än de planerat.
    God jul tillönskas dig och din familj från oss på EFS distriktsexpedition

  3. Hej Elin!! Jag hade ingen aning om att du hade en blogg tills nu. Hoppas allt är bra! Jag kan berätta att när vi nu är inne i slutspurten på Utv B-kursen jag läser gav vår lärare ett exempel på hur en strålande prototypuppsats ser ut genom att skicka oss din. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s