Inside out, not outside in

Den här veckan har vi pratat om förändring på Debora. Om hur vi ofta förväntar oss att yttre ting ska lösa våra inre problem – men i själva verket har pengar, kläder eller ett fint hus en väldigt liten förmåga att lösa ångest och destruktiva handlingsmönster. För det är väldigt lätt att ta på sig en studentmössa, men det betyder inte att man har tagit sig igenom gymnasiet. Och bara för att man byter kläder på en sjuk person, från sjukhuskläder till en fin kostym, betyder det inte att han har blivit frisk.

Med andra ord: lite pengar i handen ger dig ingen hållbar förändring, ingen annan kan göra dina livsval åt dig, du måste ta ansvar för ditt liv om du vill leva ett liv som är annorlunda än det det liv du levde förut. Ta beslut, be och arbeta.

2 tankar om “Inside out, not outside in

    • Ånej… Misstänkte att de var kvar i Sverige när ingen av de fyra kändes vid något brev. De var tänkta till en specialgrej på Rest Center på torsdag – vi har försökt lösa det på annat sätt, så det säkraste är kanske att skicka med någon som kommer hit? Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s