Evig fascination

Käraste vänner. Tack för kommentarer, mail och sms – ni påminner mig om att jag är lyckligt lottad i vilket land jag än befinner mig i.

Livet fortsätter med största glädje och Etiopienpepp – måste ibland skärpa mig för att inte alltid gå omkring och skratta för mig själv. Blir positivt överraskad gång på gång, och ni som har pratat med mig på sistone vet kanske att mina förväntningar inte direkt var låga. Jag är så lycklig och tacksam över att vara här där inkröktheten och självcentreringen får sig flera törnar varje dag. Jag lär mig mycket om livet och Gud.

Till Linn och andra som kan tänkas vara intresserade av uppsatsen kan jag berätta att jag precis har haft mina första intervjuer. En med Henok, som arbetar med pojkarna som blivit befriade från helvetesarbetet, och en med en 16-årig grabb som i tre år har arbetat med att väva utan lön. Måndag till söndag 06:30-00:30. Och när intervjun är över tackar han mig! Galenskap, alternativt Etiopien i ett nötskal.

4 tankar om “Evig fascination

 1. Å blir glad och peppad av att höra att du är glad och peppad – jag visste det!!!
  Tack för specifik tillskrivelse 🙂 Kul med intervjuer! jag läser gärna lite utkast å sånt… 😉
  KRAM
  (be gärna en bön för handledar / praktik fix i veckan )

 2. Läser ikapp det jag har missat den här helgen. Roligt att höra att du är peppad, glad och att du mår bra. Spanien var helt galet bra. Gud är såååå god. Vi har också lärt oss så mycket om livet och om Gud. Shit alltså. GUD ÄR GOD! Jag vill bara Gudpeppa dig lite till, men du verkar ju få en rejäl dos där borta.

  Läs din mejl.
  Puss.

 3. Jag läser igenom dina blogginlägg och inläggskommentarer. Det känns som att mina påtänkta; jag saknar dig, tycker om dig och du är fin, redan är upptagna. Du är betydelsefull för många. Jag kliar mig lätt i nackslutet för att finna några andra ord; testa guavajuice, ät en kaffeböna, spegla dig i Zenabwa, knyt ett band kring handleden. Du är fin, ditt liv är fagert. Drömmen om flera fagra liv god. Tack att Jesus har gett dig den. Han är fin, hans liv är fagert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s