Dag 4

Dag 4 känns som år 4, blir lätt så när varje dag är ett mindre liv. Satsar mest på att krama vänner och dricka mangojuice i väntan på det första uppsatsrelaterade mötet som äger rum på måndag. Och saker händer fastän inget planerats – igår hamnade vi i en liten suk (en lucka i en vägg som fungerar som affär) i utkanten av staden. Total succe med två vita tjejer där. Och innan dess blev jag så enormt mätt av injeralunch hemma hos en kompis kompis mamma. Sammanfattningsvis; det händer grejer. Nu ska jag lämna internetcafet (har ännu inte fått internet till min dator) och låta något nytt hända. Typ lunch.

5 tankar om “Dag 4

  1. Roligt att få läsa om dina dagar här! Känns oändligt spännande. Även för mig=) Lyssnade precis på Jamie Lidell och tänkte: fantastiskt jag har hittat en ny artist. För att ganska snabbt inse att du har haft honom på din spellista i en halv evighet redan.

  2. Hej min vän! Så fantastiskt att få vara hemma i Etiopien igen! Jag ägnade gårdagen åt att titta på kort från Addis och längta, glädjas och gråta.
    Tur att jag får ”följa med” på din resa, det är lätt att föreställa sig att vara där!
    Lycka till med uppsatsstarten idag!
    Mycket kärlek från Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s